menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Pijnacker-Nootdorp weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Pijnacker-Nootdorp

Een kundige Mediator uit Pijnacker-Nootdorp helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Pijnacker-Nootdorp u verder helpen

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar samen weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert vooral naar beide partijen en probeert de knelpunten duidelijk te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen aanvaardbaar is. Deze overeenkomst kan wellicht in een rechtsgeldig document worden vastgelegd. Zo wordt voorkomen dat er later wellicht weer een conflictsituatie ontstaat.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Pijnacker-Nootdorp biedt oplossingen.

Het komt frequenter voor dan u denkt. Geschillen waar men geen oplossing lijkt te hebben. Relaties worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. De meningen van de betrokken partijen verharden. De gang naar bijvoorbeeld een advocaat is in de de meeste van dit soort gevallen gevallen niet nodig.

Mediation, of conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en groeit in populariteit. Vaak wordt mediation nu gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een geschil.

Een mediator uit Pijnacker-Nootdorp kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
452
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.783
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Pijnacker-Nootdorp

Heeft u een zakelijke mediator uit Pijnacker-Nootdorp nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Pijnacker-Nootdorp of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Pijnacker-Nootdorp.

mac
mac
img

Ik ben Ruthger Dullens, regiomanager in Pijnacker-Nootdorp. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Pijnacker-Nootdorp.

Zoekt u al langer top mediators in Pijnacker-Nootdorp?

Als u een mediator zoekt, dan is het slim een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden ingeschreven, dient een mediator aan diverse kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Pijnacker-Nootdorp mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allen geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt makkelijk meerdere mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. Zo kunt u de mediators met elkaar vergelijken en een besluit nemen met wie u wilt samenwerken. Misschien de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediation in Pijnacker-Nootdorp is, dat alle partijen het uiteindelijk eens worden en toch nog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Bij een juridisch proces heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is misschien niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Pijnacker-Nootdorp te zeggen hebben!

img

Dik Haller

Het belangrijkste voor mij is transparante communicatie. Door de deskundigheid van Professionals Pijnacker-Nootdorp ben ik terechtgekomen bij een deskundige Mediator. Nogmaals bedankt voor jullie deskundige assistentie met mijn vraagstuk!

img

Eefke Dijkink

Meteen een Mediator gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Pijnacker-Nootdorp. Ook buiten kantooruren stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Pijnacker-Nootdorp

Let's Talk

Bij Professionals Pijnacker-Nootdorp staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier